Coaching - Massage & Zwangerschapsbegeleiding

Womb healing of baarmoeder rite

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen vaak onbewust pijn, angst en trauma hebben opgeslagen; uit dit leven en uit generaties vrouwen daarvoor. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt. Nu is het tijd om ons de kracht van de vrouwelijke energie te herinneren, te leven en opnieuw krachtig te doen wortelen. Boordevol power, zacht, liefdevol en wijs.

 

De Chileense Marcela Lobos werd zich in 2002 voor het eerst bewust van alle pijn en trauma’s die opgeslagen worden in de baarmoeder. Haar ervaringen uit het gewelddadige Chili en studerend aan The Four Winds (Alberto Viloldo), vormden de basis voor dit inzicht. Marcela Lobos is opgeleid door de wijze vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied. Zij heeft deze rite de wereld ingezet, om zo de vrouwenlijn te helen maar ook krachtiger en sterker te maken. Vanaf 2014 was het moment daar om de Rite daadwerkelijk uit te zetten en sindsdien groeit de lineage van wombkeepers.

De naam 13th Rite of Munay Ki, Womb Healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Daarom heet zij de 13e Rite. Als je het eenmaal ontvangen hebt, geef het met liefde door aan vrouwen in jouw omgeving. De vrouwen die ons voor zijn gegaan, deze 'lineage van vrouwen', helpt ons herinneren dat wij het lijden nu kunnen loslaten en in onze kracht gaan staan.

 

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. 

In de cirkel van vrouwen maken we contact met onze pijn en vooral ook met onze vreugde en nieuwe ideeën. Je leert werken met de energie van het hart, adem & intentie, water & emotie, aarde & gronding, en het transformerende element vuur.