Coaching - Massage & Zwangerschapsbegeleiding

Access bars
Stress slaan we op in ons lichaam, waardoor we op sommige momenten niet goed meer na kunnen denken, ons futloos voelen en niet goed kunnen functioneren.
Bij Access Bars ervaar je een frisse wind door je energiehuishouding. Het brengt meer helderheid, rust & ruimte in je hoofd en in je lichaam.
Het is een manier om zonder te praten gedachten patronen, overtuigingen en emoties die je leven bepalen te veranderen. Er wordt ruimte gecreƫerd in je systeem waardoor je nieuwe mogelijkheden in je leven kunt gaan ontdekken. Hierdoor wordt het makkelijker om te kiezen wat je hart werkelijk wenst.
32 drukpunten op je hoofd worden vederzacht aangeraakt waardoor gevoelens en emoties die steeds maar doorgaan in je brein worden ontladen en je in een diepe staat van ontspanning komt. De punten staan voor verschillende contexten in je leven. 
Balast die ligt opgeslagen kan zich loslaten. Het is een ontladen voor lichaam en geest. De hartslag vertraagt en het stresslevel gaat direct naar beneden waardoor je in een diepe staat van ontspanning komt.
Je komt op een plek waar je inzichten krijgt, waar je ontspant en waar je lichaam naar een natuurlijke staat van heling kan gaan.

Access bars helpt bij: 
Stressvermindering
Diepe ontspanning
Minder malende gedachten
Vermindering van het gevoel het niet aan te kunnen
Vermindering van negatieve beperkende gedachten
Beter slapen
Verhogen van gevoelens van geluk & dankbaarheid

Jij gaat alleen maar lekker liggen en je hoeft verder niets te doen. Je lichaam weet het al.
Door het ontvangen van aanraking kan het lichaam datgene loslaten wat het los wil laten.

Als jij bereid om de sessie te ontvangen dan kan het lichaam niet anders dan kiezen voor meer gemak, ontspanning en rust.