Coaching - Massage & Zwangerschapsbegeleiding

Bekkenmassage

Het ontspannen van het bekken kan een positief effect hebben op het hele lichaam. Zoals vermindering van lage rugpijn, heup en bekkenklachten. Er ontstaat meer ruimte in het lichaam en het zorgt dat de energie weer gaat stromen en het lichaam zijn natuurlijke evenwicht weer kan hervinden.

Een bekkenmassage is een combinatie van yoga strekkingen, adem, acupressuur, aandacht en bewustwording. Het is een diep helende massage die zijn oorsprong vindt in Thailand. Je spieren worden soepel gemaakt, je botten en gewrichten sterker, je zenuwbanen en energiebanen geactiveerd en beter in balans gebracht. Door deze combinatie is deze yogamassage zowel fysiek, mentaal als energetisch een ware weldaad.

Wij vrouwen houden veel onverwerkte emoties, pijn en verdriet vast in het bekken. De energie stroomt dan niet meer. Dit kun je in allerlei gebieden in je leven merken.

Het bekken is de basis van ons, het verbindt de onderkant met de bovenkant van het lichaam. Een goede doorstroming in het bekkengebied heeft gevolgen voor alle overige functies van het hele lichaam.

Bekkenmassage zorgt voor overgave, ontspanning en dat er weer zachtheid toegelaten mag worden. Het helpt de spanning weer los te maken voor meer levensvreugde. Het is zeer effectief bij uiteenlopende klachten en kan zowel therapeutisch maar vooral ook preventief werken. Je wordt in allerlei yogahoudingen bewogen, gedragen en meegenomen.

♡  Opent je bekken en hartgebied

♡   Heeft een diepe grondende werking en geeft een meditatieve ontspanning

♡   Zorgt voor ruimte, verfrist en verheldert gedachten

♡   Maakt je vrouwelijke energie wakker en laat het weer stromen

♡   Brengt beweging in emoties en alles wat ligt opgeslagen in je bekken

♡   Vermindert klachten van heup, lage rugpijn en bekkenklachten

♡   Brengt een diepe ontspanning in de ilipsoas (ziel) spier

♡   Verbetert je balans, genezing en zorgt voor meesterschap over je eigen leven

De massage wordt gegeven met kleding aan op een Thaise massage mat. Draag lekker zittende kleding in laagjes. Voorafgaand aan de massage hebben we een kort gesprek over waar je tegenaan loopt en over je intentie die we meenemen.