Coaching - Massage & Zwangerschapsbegeleiding

Consult

Wat ik jou kan bieden

Als coach gebruik ik verschillende methoden om het innerlijk weten, de intuïtie te versterken. Dit kan door middel van gesprekken, met een massage of met verschillende oefeningen. We zullen samen op zoek gaan naar een manier die voor jou het meest geschikt is om je pad te volgen naar jezelf en vervolgens vanuit je midden contact te maken met de wereld om je heen. De combinatie van gesprekken en lichaamswerk vind ik doeltreffend, om zo alle aspecten mee te nemen op je persoonlijke reis.
Mijn praktijk staat open voor een ieder die begeleid wil worden in haar proces. Mijn specifieke aandachtsgebied heb ik gericht op vrouwen in het (aanstaande) moederschap die in het drukke leven weer vol in hun kracht en vol in hun zachtheid en in hun schoonheid willen staan. 


Coaching

Soms wanneer je bepaalde situaties meemaakt, loop je tegen onverwerkte emoties, trauma’s en oude pijn aan. Als dit niet goed verwerkt is, kan het zorgen voor een muur om je heen, een blokkade. Hoe meer je de pijn en de nare gevoelens wegdrukt hoe dikker de muur zal worden. Hierdoor raak je steeds meer verwijderd van je zelf, je oorsprong. Het kan misschien confronterend zijn, maar door hiernaartoe te gaan zal je stukje bij beetje in jouw tempo daar komen waar jouw idealen en dromen liggen.

In veiligheid begeleid ik jou om naar de oorzaak te gaan van dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen verborgen onverwerkte emoties, oude pijn, blokkades en oude patronen worden doorbroken en op een diep niveau worden geheeld. Door diep te leren voelen ontstaat er ruimte, vrijheid en verbinding.

Een twinkeling die je misschien al heel lang kwijt was, kan zich openbaren.

Als je uit balans bent, kan het fijn zijn om iemand naast je te hebben die je ziet staan, die met je mee gaat in je zoektocht naar jezelf, die naar je luistert en samen kijkt naar blokkades en oplossingen om weer in balans te komen.

 “Iedereen bewaakt een poort naar verandering die alleen van binnenuit kan worden geopend" 

Stephen R. Covey 

Massage

Omdat ik geloof dat Body, Mind & Soul hoe dan ook samenwerken vind ik de combinatie coachen en massage  ideaal. Vandaar dat ik deze twee mogelijkheden samen breng. Massage is bedoeld om weer in je eigen lijf en je eigen gevoel te komen.
Doordat we vaak opgeslokt worden door de drukte om ons heen, komen we steeds verder van ons eigen gevoel en weten we niet meer goed wat we willen. Massage wordt toegepast om dat zelfgevoel weer terug te vinden. Het zorgt voor een omhulling en hierdoor ontstaat nieuwe veiligheid in jezelf. Dit is een voorwaarde om te komen tot loslaten en vrijlaten. Het zoeken naar houvast wordt minder en dus ook de spanning in je lichaam. 

Het is een rustige massage waarin je zacht wordt aangeraakt en waarin diepere lagen worden aangesproken. 


De massage is geschikt voor vrouwen die:

  • meer aanwezig willen zijn

  • zoekend, rusteloos of gestrest zijn (bijv. in werk/relatie)

  • slaapmoeilijkheden hebben

  • minder angstig/chaotisch willen zijn

Doordat ik een massagetafel heb met een uitsparing voor buik en borsten is deze massage uitermate geschikt voor:

  • Zwangeren die opzoek zijn naar meer balans en rust in zichzelf.

Zwangerschapsbegeleiding

Voor persoonlijke zwangerschapsbegeleiding kan je ook bij mij terecht. Alleen of met je partner, precies waar jij behoefte aan hebt. Soms kan het zijn dat je tegen bepaalde aspecten van de zwangerschap of de bevalling opkijkt. We kunnen samen kijken hoe we het kunnen invullen. 
Ook bied ik samen met Elsa een zwangerschapscursus aan: Bevallen met je Body, Mind en Soul. We geven deze cursus op een prachtige locatie in Talamini wellness. Zie verdere info op mijn website.   Motherblessing

Motherblessing

The moment a child is born, the mother is also born.
She never existed before.
The woman existed before, but the mother never.
A mother is something absolutly new.

OSHO

Een motherblessing is een ritueel dat de passage van een zwangere vrouw naar het moederschap eert. Tijdens een motherblessing komt een klein groepje vrouwen samen om verhalen te delen rondom zwangerschap, geboorte en het moederschap. Zij creëren samen een ritueel voor de nieuwe moeder en geven haar steun voor de geboorte en zullen haar bijstaan in de periode daarna. Door bijvoorbeeld haar aan te moedigen, gezonde maaltijden te bereiden en haar in haar kracht laten komen.

Het is iets magisch, met muziek, liefde, humor, bloemen, verbinden, sisterhood,….

We hebben de kracht van sisters in ons leven nodig. Sisters die je uitnodigen het beste uit jezelf te halen. Waar je jezelf helemaal kan laten zien en waar je met alles wat er is een bedding voelt. Sisters die je unieke schoonheid zien en je daar steeds weer aan her-inneren.

Give birth to your dreams

Nurture yourself and others


Net even iets anders dan een babyshower. Bij een motherblessing staat de "mother-to be" centraal. Ze wordt door haar vriendinnen en familieleden in de watten gelegd. 
Een uitstekend cadeau om samen aan de nieuwe moeder te geven en samen met haar te ondergaan. Neem voor meer informatie contact op.