Coaching - Massage & Zwangerschapsbegeleiding

Wat ik jou kan bieden

Door mijn jaren lange ervaring in het coachen van mensen rondom zwangerschap en bevalling heb ik vooral mijn aandacht gericht op vrouwen in het moederschap die in het drukke leven weer vol in hun kracht en vol in hun zachtheid en hun schoonheid willen staan.

Als coach gebruik ik verschillende methoden om het innerlijk weten, de intuïtie te versterken. Dit kan door middel van gesprekken, met een massage, bekkenmassage, access bars of met verschillende oefeningen. We zullen samen op zoek gaan naar een manier die voor jou het meest geschikt is om je pad te volgen naar jezelf en vervolgens vanuit je midden contact te maken met de wereld om je heen. De combinatie van gesprekken en lichaamswerk vind ik doeltreffend, om zo alle aspecten mee te nemen op je persoonlijke reis.
Mijn praktijk staat open voor een ieder die begeleid wil worden in haar proces.  

Coaching

Soms wanneer je bepaalde situaties meemaakt, loop je tegen onverwerkte emoties, trauma’s en oude pijn aan. Als dit niet goed verwerkt is, kan het zorgen voor een muur om je heen, een blokkade. Hoe meer je de pijn en de nare gevoelens wegdrukt hoe dikker de muur zal worden. Hierdoor raak je steeds meer verwijderd van je zelf, je oorsprong. Het kan misschien confronterend zijn, maar door hiernaartoe te gaan zal je stukje bij beetje in jouw tempo daar komen waar jouw idealen en dromen liggen.

In veiligheid begeleid ik jou om naar de oorzaak te gaan van dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen verborgen onverwerkte emoties, oude pijn, blokkades en oude patronen worden doorbroken en op een diep niveau worden geheeld. Door diep te leren voelen ontstaat er ruimte, vrijheid en verbinding.

Een twinkeling die je misschien al heel lang kwijt was, kan zich openbaren.

Als je uit balans bent, kan het fijn zijn om iemand naast je te hebben die je ziet staan, die met je mee gaat in je zoektocht naar jezelf, die naar je luistert en samen kijkt naar blokkades en oplossingen om weer in balans te komen.

 “Iedereen bewaakt een poort naar verandering die alleen van binnenuit kan worden geopend" 

Stephen R. Covey 

Als je echt klaar bent voor verandering voel je dat het tijd is om stappen te ondernemen.

Het vergt moed en wil om echt aan jezelf te werken en een persoonlijke groei door te maken.

Durf jij echt te gaan voor zelfreflectie en de teugels in eigen hand te nemen en ben je bereid los te laten wat je niet meer dient?? Dan kan het best spannend zijn.

Investeer in jezelf en verander jouw leven voorgoed door vanuit je ware ik te leven en meer zelfliefde te ontvangen.

Misschien klinkt dit wat zweverig voor je, maar het naar binnen richten is juist heel erg met beide voeten op de grond staan en helemaal in je lijf komen.

Hieronder staat weergegeven wat ik van jou vraag naast bereid te zijn om een persoonlijke reis te maken.

Coachgesprek 

60 euro

Massage of Pakking 

50 euro

Bekkenmassage

65 euro

Intuïtief healing massage

60 euro

Access Bars

70 euro / kinderen 35 euro

Individuele zwangerschapsbegeleiding

60 euro

Neem bij vragen gerust contact op. We kijken samen naar een oplossing. Ook is er een mogelijkheid om een pakket samen te stellen.

Werkgevers zijn vaak bereid om coaching te vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling.
Ook vergoeden sommige verzekeraars bijvoorbeeld zwangerschapsbegeleiding.
Ik hoop dat je je welkom, gezien, geliefd en geïnspireerd voelt