Coaching - Massage & Zwangerschapsbegeleiding

Motherblessing

The moment a child is born, the mother is also born.
She never existed before.
The woman existed before, but the mother never.
A mother is something absolutly new.

OSHO

Een motherblessing is een ritueel dat de passage van een zwangere vrouw naar het moederschap eert. Tijdens een motherblessing komt een klein groepje vrouwen samen om verhalen te delen rondom zwangerschap, geboorte en het moederschap. Zij creëren samen een ritueel voor de nieuwe moeder en geven haar steun voor de geboorte en zullen haar bijstaan in de periode daarna. Door bijvoorbeeld haar aan te moedigen, gezonde maaltijden te bereiden en haar in haar kracht laten komen.

Het is iets magisch, met muziek, liefde, humor, bloemen, verbinden, sisterhood,….

We hebben de kracht van sisters in ons leven nodig. Sisters die je uitnodigen het beste uit jezelf te halen. Waar je jezelf helemaal kan laten zien en waar je met alles wat er is een bedding voelt. Sisters die je unieke schoonheid zien en je daar steeds weer aan her-inneren.

Give birth to your dreams

Nurture yourself and others


Net even iets anders dan een babyshower. Bij een motherblessing staat de "mother-to be" centraal. Ze wordt door haar vriendinnen en familieleden in de watten gelegd.
Een uitstekend cadeau om samen aan de nieuwe moeder te geven en samen met haar te ondergaan. Neem voor meer informatie contact op.