Coaching - Massage & Zwangerschapsbegeleiding

Even voorstellen

Over mij

Ik ben Meander van Leeuwen. Meander is een slinger in de rivier. De stroom van het leven volgen. Na een lange tijd heb ik mijn stroom weer terug gevonden en geniet ik van wat het leven brengt.

Vanaf 2002 ben ik werkzaam als obstetrie verpleegkundige op de kraamafdeling. Het begeleiden en coachen rondom nieuw leven is voor mij zo puur en het mooiste wat er is. Maar doordat ik merk dat sommige aspecten van mijn huidige werkzaamheden te ver gaan afstaan van mijn eigen pad heb ik besloten om mij meer te richten op individuele coaching. Het is mijn kracht om persoonlijke aandacht te geven en zeer nauwkeurig samen op zoek te gaan naar de schat die in een ieder verborgen ligt. Om vervolgens deze innerlijke wijsheid om te zetten naar een gewenste situatie.

Het volgen van een driejarige Essentie Coaching opleiding heeft er mede voor gezorgd dat ik weer echt mijn hart kan volgen. Bij de opleiding staat het Zijn centraal. Allerlei vormen van bewustwording worden aangesproken. Het zorgt ervoor dat je opener, krachtiger en meer afgestemd wordt in je aanwezigheid en je handelen. Je vergroot je authenticiteit en je stuurkracht. Het direct ervaren neemt een grote plaats in. Dit gebruik ik in mijn coaching. Voelen wat er echt is. Het denken – voelen – willen, kunnen op miraculeuze wijze oude patronen doorbreken.

Woorden die op dit moment voor mij van toepassing zijn:

Hartsverlangen, mijn dromen en wensen achterna, waarin ik de auteur ben van mijn leven met een open hart.

Veerkracht, zo zacht als een veer, totaal in mijn kracht.

Her-inneren; diep in mezelf, wie ben ik in essentie?

Logo

Labyrinten hebben een grote aantrekkingskracht op mij. Het naar binnen gaan in je hart en je eigen weg volgen. Alle pijn en angst durven aankijken om vervolgens te kunnen loslaten door het naar buiten treden.
Alleen door echt bij jezelf stil te staan en thuis te komen, zul je dieper bij je eigen waarheid komen.

Het woord labyrint komt van het Latijnse woord ‘labor-intus’, het innerlijk werk. Wie de smalle gang naar binnen gaat , zal de innerlijke weg volgen. Onderweg word je meerdere keren langs het midden gevoerd. Telkens als je denkt dat je er bent , neemt het een onverwachtse wending. Je vastberadenheid en doorzettingsvermogen worden beproefd. De oude labyrinten werden gebruikt om de slingerbeweging, de meandering, tussen geboorte en dood weer te geven. De slingerende heenreis naar het midden wordt gekenmerkt door loslaten. Je mag je hoofd vrij maken van de dagelijkse beslommeringen en gedachtes. Het verblijf in het midden van het labyrint staat voor ontvangen. Je stelt je open vanuit rust voor nieuwe inzichten. Hier in het centrum vindt ook de confrontatie plaats. De terugtocht gebruik je om hetgeen je ontvangen hebt een plek te geven.

Ik heb mij laten inspireren door het hart labyrint.

Mijn grote dank gaat uit naar Marco Faasen die dit logo ontworpen heeft: www.marcofaasen.nl


 

The labyrinth awaits our discovery, for it will guide us through the troubles of our lives to the grand mysterious patterns that shape the web of creation. It will lead us towards the Source and eventually guide us home. (Uit: Lauren Artress-Walking a Sacred Path)